Pastaroog räimega

Koostisosad:

1 kimp värsket sparglit

400g puhastatud räime

320g fusilli pastat

ekstra neitsioliiviõli

soola

Vinegrettkastme jaoks läheb vaja:

75ml First Harvest ekstra neitsioliiviõli

sidrunit

soola

musta pipart

kreeka pähkleid

Valmistamine: küpseta spargel kergelt oliiviõlis ja lisa mõne minuti pärast pannile räimed. Piisab, kui küpsetad veel 5 minutit ja ongi valmis. Maitsestamiseks lisa soola.
Fusilli pastat keeda täpselt nii kaua, et valmidusaste oleks „al dente“ ehk mitte liiga pehme Kurna keeduvesi välja ja loputa pasta üle kuuma veega.

Vinegrettkastme tegemisel pigista poole sidruni mahl ekstra neitsioliiviõli hulka, lisa näpuotsaga soola, musta pipart ja peeneks tükeldatud kreeka pähklid.
Seejärel sega räimed ja sparglid pasta hulka koos vinegrettkastmega ja pastaroog ongi valmis. Võid serveerida soojalt või külmalt.

See postitus on lisatud rubriiki Uudised. Lisa see link oma lemmikutesse.