Veiseliha-carpaccio rukola, rosinate, ekstra neitsioliiviõli ning sinepikastmega

 

Serveering: 4

Raskusaste: lihtne

Valmistusaeg: 20 minutit

KOOSTISOSAD:

  • 200g veiseliha-carpacciot
  • rukola
  • ekstra neitsioliiviõli Borges
  • peotäis rosinaid
  • sidrun
  • täistera sinep
  • must pipar

Valmistamine:

Rebi veiselihast õhukesed viilud. Pane rukola suurde kaussi, lisa rosinad, sool ja pipar ning piserda peale Borges ekstra neitsioliiviõli. Sega hästi läbi.

Seejärel valmista vinegrett ekstra neitsioliiviõlist, sidrunimahlast, mustast piprast ja lusikatäiest täistera sinepist. Sega kuni kõik koostisosad on segunenud.

Aseta veiseliha carpaccio viilude peale mõned lehed rukolat, mõned rosinad ja rulli kokku. Kinnitamiseks võib kasutada hambatikku.

Kui olete kõik viilud kokku rullinud, asetage need suurele taldrikule ja piserdage üle vinegretiga.